B-SELFIE – O FAŢĂ LUMINOASĂ FĂRĂ EFORT

Un job în televiziune presupune trezit de dimineaţă, ore nedormite, cearcăne şi prea puţin timp la dispoziţie pentru tratamente lungi de îngrijire. De cele mai multe ori, ziua mea începe la 4 dimineaţa şi se termină seara târziu. Asta nu este însă o scuză pentru cameră. Nu iartă nici o imprefecţiune, aşa că trebuie în fiecare zi să fiu „ca scoasă din cutie”.  Cum timpul nu îmi permite să petrec prea multe ore în saloanele de înfrumuseţare, mă îndrept de cele mai multe ori către tratamentele sau produsele pe care le pot folosi eu, acasă, în timp ce răspund la mailuri sau dau telefoane, în pauzele de la serviciu şi neapărat în călătorii.

Aşa s-a născut şi pasiunea pentru B-SELFIE, un filler care se aplică precum un plasture şi cu ajutorul căruia faţa mea arată mai luminoasă în fiecare zi, chiar dacă în spate se ascunde multă oboseală. Am testat produsul pentru prima dată în Italia, la recomandarea unei bune prietene care mi-a povestit că produsul e vedetă la ei, îl folosesc toate celebritățile, bloggeriţele şi chiar modelele înainte de marile show-uri de modă. Acum, B-SELFIE EYE este nelipsit din portfardul meu pentru că a ajuns în sfârșit și în România.

Ce îmi place cel mai mult la acest produs? Faptul că îl pot aplica singură acasă şi că nu simt niciun fel de disconfort.

Primul self-beauty filler lansat în România – cum acţionează?

B-SELFIE este o inovație absolută în domeniul beauty, fiind o alternativă non-invazivă, lipsită de durere la fillerele clasice. Acidul hialuronic pătrunde în profunzimea pielii prin simpla apăsare a degetelor, fără durere, sângerare și fără efecte adverse. Efectul antirid și de rejuvenare este vizibil deja la două ore de la aplicare, iar efectul se menține timp de o săptămână.

Și cel mai tare lucru este faptul că , plasturii sunt de diferite tipuri și anume:

-pentru ochi : B-selfie Eye (acționează asupra conturului ochilor)

-pentru buze : B-selfie Volume (are efect de rejuvenare asupra buzelor, le dă volum și le conturează foarte frumos)

-pentru riduri specifice fumătorilor: B-selfie Smooth (umple ridurile formate în dreptul buzei superioare)

-pentru riduri de expresie : B-selfie Ageless (umple șanțurile)

Cum se aplică?

Spre deosebire de restul fillerelor care necesită o vizită la dermatolog pentru a fi aplicate, B-SELFIE se poate folosi acasă. Se foloseşte exact ca o bandă de ceară. Se curăţă foarte bine zona de sub ochi, se îndepărtează folia protectoare fără a atinge acele şi se aşează plasturii cu zona micro-acelor pe zona dorită. Apoi, apăsaţi delicat astfel încât micro-acele să pătrundă în piele şi lăsaţi-l să acţioneze cel puţin 2 ore.

Unde îl găsiți?

***Să știți că nu doar doamnele și domnișoarele pot beneficia de efectele B-selfie. Produsul face minuni și în cazul domnilor !

 

You will receive next post by e-mail

Share:

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.